Szórakozás

Élő adásban viccelődtek Damu ügyén

Elképesztő! A hírek szerint divatba jött, hogy a párok írásban rögzítik partnerünkkel szembeni elvárásaikat a szexuális élet terén. Azt azonban senki sem tudja, "mit érdemel az a bűnös", aki megszegi a szerződést.

Új divathóbort hódít, amit úgy hívnak szexszerződés. A jelenséget a TV2 Mokkája is körüljárta, bár az tény, sem a műsorvezetők sem a meghívott vendégek, Rusz Edit szexológus, Berényi András ügyvéd és Varga Feri énekes nem találkozott még ilyesmivel, mindannyiójuknak meg volt a véleménye róla.

Az ex-megasztáros leszögezte, képtelenség, hogy a felek írásban rögzítsék, mit várnak el egymástól a hitvesi ágyban, Berényi pedig szakmájához hűen a szerződés betarthatóságán gondolkozott el. “A kikényszeríthetősége egy furcsa szituáció. Abból máris van egy Damu Roland-ügy” – nevetett az ügyvéd, és Demcsák Zsuzsa és Kárász Róbert is remekül szórakozott az ironikus beszóláson.

Kárász Róbert ezt követően pedig Varga Ferit nem kímélte. A műsorvezető élő adásban firtatta, hogy az énekesnek mekkora a szexuális aktivitása, aki finoman kitért a válaszadás elől, és leszögezte, nem a számokon múlik, hogy jó-e egy pár nemi élete. Azt azonban hozzátette, a nagy átlag, a heti három még megy neki.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik