Szórakozás

Meghízott az RTL műsorvezetője – Ez történt vele

Tatár Csilla főztje is közrejátszott abban, hogy férjére, Gönczi Gáborra felrepült plusz nyolc kiló. A sztárpár most együtt fogyózik.

Több, mint hét éve alkot egy párt Tatár Csilla és Gönczi Gábor, akik ez idő alatt rengeteget változtak. Különösen Gönczi Gábor, akire az elmúlt időszakban felrepült némi súlyfelesleg. „Amikor megismerkedtünk – hét esztendeje április 9-én – Gábor alatt nyolc kilóval mutatott kevesebbet a mérleg, mint most” – árulta el a Best magazinnak Tatár Csilla, akinek főztje is hozzájárult ahhoz, hogy férje megemberesedjen.

„Ahogyan az lenni szokott, mi is éttermekbe jártunk, otthon főzőcskéztünk, és mi tagadás, a párom jobban élvezte a velem töltött időt, a főztömet, mint az edzőtermet, a sportolást. Ez pedig hamarosan meg is látszott rajta” – mondta a Mokka műsorvezetőnője, aki végül egy speciális edzésformára vette rá férjét. Így a sztárpár most együtt jár sportolni, s kitartásuknak köszönhetően már nyolc kilót dobtak le együtt. Hogy mivel adtak le ennyi kilót és melyikőjük fogyott többet, kiderül a Best magazin legfrissebb számából.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik