Szórakozás

Összetörte kiesése a tizenéves kiscsillagot

Könnyeivel küszködött Negyela Bernadett, a Csillag Születik legutóbbi kiesettje. Pedig Hajós András szerint nincs oka sírásra a fiatal lánynak.

Szinte nyilatkozni sem tudott Negyela Bernadett, miután a Csillag Születik színpadán kijelentették, hogy számára véget ért a show. A tizenéves lány hosszú perceken át zokogott, s kizárólag édesanyjával volt hajlandó kommunikálni. Aztán Berni profikat megszégyenítő módon összeszedte magát és a sajtó elé állt, hogy elmesélje, mi kavarog benne kiesése óta. Ám a lány könnyei még a nyilatkozatok közben is kibuggyantak.

„Fogalmam sincs miért estem ki. Nagyon bíztam abban, hogy sikerül, mert ez a dal egészen közel áll a szívemhez. Ez látszott is a produkció alatt, hiszen beleadtam mindent” – nyilatkozta könnyeit visszafojtva Negyela Bernadett, akinek választása nem véletlenül esett a Valahol Európában című musical, Nem szabad félni című dalára. „Amikor a mamám meghalt nagyon sokat hallgattuk anyával ezt a dalt. Ezért nagyon közel áll a szívemhez ez a dal” – mondta elcsukló hangon a tizenéves lány, aki nem adja fel rég dédelgetett álmát, hogy énekesnő legyen.

„Nagyon remélem, hogy nem leszek az a tehetségkutatós lány, aki eltűnik. Az éneklést semmiképp nem hagyom abba, hiszen ez a mindenem. Ha hobbiban is, de megmarad. Képzem még magam, aztán meglátjuk mi lesz” – árulta el a kiscsillag, aki most iskolai tanulmányaira koncentrál, hiszen rengeteg pótolnivalója halmozódott fel az utóbbi időben. Bár Bernadett most még nagyon szomorú, egyik nagy rajongója, Hajós András szerint Berninek még csak most kezdődik el a karrierje. Így nincs miért szomorkodnia.

„Sosem titkoltam, hogy Bernadett nagy kedvencem. Rettentően sajnálom, hogy kiesett, hiszen egy nagyon tehetséges énekesnek tartom. Lehet, hogy az volt a probléma, hogy ezzel a dallal most egy komolyabbik oldalát mutatta meg. A nézők ezt sajnos nem mindig szeretik” – nyilatkozta a Hír24-nek Hajós András, aki szerint a tizenéves lány épp a lehetőségek kapujában áll.

„Nem aggódom érte, hiszen egy nagyon fiatal és tehetséges lányról van szó. Most persze el van keseredve, hiszen úgy érzi, nem teljesült az álma. Pedig az ő álma, hogy nagy közönség előtt énekelhessen már rég teljesült. Beszéltem Berni édesanyjával, javasoltam neki, hogy írassa be a lányát a Kőbányai Zenei Stúdió. Ott igazi énekesnőt faragnak belőle. Aztán elválik, hogy a musical irányába, vagy a populáris műfaj felé mozdul el inkább” – árulta el a Csillag Születik mentora, aki továbbra is bízik Negyela Bernadett tehetségében.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik