Szórakozás

Kikelt magából a kiscsillag Puzsér bírálata miatt

Puzsér Róbert keményen bírálta Varga Viktor szerzeményét, amelyet Molnár József és Vízi Imre előadásában hallhattunk a szombati élő show-ban. Az énekes háborog, Puzsér szerint viszont jogos volt a kritika.

Sajátos stílusát szerette volna megmutatni Molnár Jocó és Vízi Imre, akik már a Csillag Születik kezdetén is hirdették zenei sokszínűségüket. Ezért is döntöttek úgy, hogy a szombati élő adásban Varga Viktor ’Zöld az ég’ című dalát dolgozzák át, népzenei alapokkal fűszerezve. A produkció a közönség körében osztatlan sikert aratott, sőt még a zsűrinek is tetszett a duó előadása. Leszámítva Puzsér Róbertet, aki lesújtó kritikát fogalmazott meg. Különösen a dal eredeti előadójával, Varga Viktorral szemben volt kíméletlen.

„József, Imre! Miről szólt ez a dal? Semmiről, semmiről nem szólt! A legrosszabb zsebfilozofálás volt, amit hallottam az utóbbi időben. Ezek a magyar popzene és szövegírás magyar hagyományai! Beleragadtatok egy rossz zsánerbe és csúsztok lefelé a szemem láttára” – fakadt ki Puzsér Róbert, aki arra kérte a duót, hogy ha már feldolgoz valamit, azt nemes anyagból tegye. A duó a kemény kritika ellenére továbbjutott, ám Puzsér Róbert az élő show-t követően is kitartott véleménye mellett. Sőt, a kritikust az sem érdekelte, hogy egy korábbi kiscsillagot, Varga Viktort is keményen bírálta kritikájával.

„Bármit választhattak volna, amihez hozzányúlhatnak. Előttük a világ összes száma, és pont ezt sikerült kiválasztani? Ezt, ami semmiről sem szól?” – mondta Puzsér Róbert a show után, akit egy cseppet sem érdekel, hogy Varga Viktor is a Csillag Születik felfedezettje. „Mi közöm van nekem ehhez? Akkor még a zsűriben se voltam. Amikor az élő adásban azt a rémes tingli-tangli számot kritizáltam, azt se tudtam, hogy ki az a Varga Viktor, később jelezték nekem, hogy ő az eredeti előadó, és hogy szintén a műsorból indult. Attól még az a dal teljesen semmitmondó” – nyilatkozta a CSISZ kritikusa, akinek ostorozását a duó teljes nyugalommal vette tudomásul.

„A következő élő show-n egy egészen más műfajban mutatjuk meg magunkat, amivel reméljük meglepetést is tudunk okozni. Azt, hogy most miért ezt a dalt választottuk nem szeretnénk megindokolni. Ettől függetlenül nem tartunk egyik zsűritag véleményétől sem. Amit Puzsér Róbert mond, az az ő véleménye. A produkciónkat nem fikázta le, hanem az ő ízlésének megfelelően értékelte. Ő így látta” – nyilatkozta a Hír24-nek az élő show után Vízi Imre.

Máshogy értékelte Puzsér Róbert szavait Varga Viktor, aki szerzője és előadója is a duó által feldolgozott ’Zöld az ég’ című nótának. „Na, Hölgyeim és Uraim! Ki ért egyet Puzsér úr véleményével, miszerint a dal NEM SZÓL SEMMIRŐL, valamint mellényúlás a dal is és a szöveg is? Kíváncsi volnék a jelenlevőknek miről szól ez a dal, illetve az értekezés végén én magam is kifejtem a véleményemet! SEMMIről???” – fakadt ki közösségi oldalán a Csillag Születik korábbi felfedezettje, aki nehezen tudja túltenni magát Puzsér Róbert ostorozó szavain.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik