Szórakozás

Egyre mélyebbre csúszik az RTL felfedezettje

Kezd tendenciává válni, hogy RTL Klubos felfedezettek végül a TV2-höz pártolnak annak reményében, hogy még nagyobb sztár lehet belőlük. Ám eddig ez még senkinek sem jött össze.

Miért gondolja azt valaki, hogy ha az egyik csatornánál már leáldozott a csillaga, a másiknál újra feltörhet? A pszichológus szerint sokan abban bíznak, hogy a két csatornának más a nézőtábora, emiatt ugyanazt a sikert, – amit egyszer már elértek – újra el tudják érni. Ez azonban csak a legritkább esetben jön össze. Vélhetően a pénz is hatalmas motiváló erő, hiszen így ugyanazzal a teljesítménnyel gyakorlatilag két helyről tehetnek szert tetemes mennyiségű pénzre.

Az első ilyen nagy botrány Alekosz átigazolása kapcsán robbant ki, őt a sorban most VV Cristofel követte. Ám ami a görögnek összejött, az a kubai macsónak már nem. Hiába ment el a konkurencia műsorába, se állásajánlatot nem kapott a TV2-től, se milliós gázsit. Ráadásul amíg Alekosz perét állítólag a TV2 rendezi, addig Cristofel büntetését biztosan nem fizeti ki a csatorna.

A televíziós szakmában azt suttogják, Cristofel végképp kicsinálta magát, ezek után egész biztos, hogy se nagyobb, se kisebb csatornák sem foglalkoztatják majd. Hogyan is tennék, amikor a fiatalember feje fölött ott lebeg a bárd, hogy Veronika megveréséért lecsukhatják. Tulajdonképpen bolond lenne az a munkáltató, aki így hosszútávon építeni merne rá.

Cristofel ráadásul azzal is súlyosbítja a helyzetét, hogy nem tudja tartani a száját. Egyre több ócsároló dolgot nyilatkozik anyacsatornájáról, az RTL Klubról, ami miatt még óriási bajba kerülhet.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik