Szórakozás

Recepciós lett az agresszív ValóVilág-sztár

VV Cristofel saját közösségi oldalán reklámozza új munkahelyét. Az üzletvezetés után most recepciósnak áll a kubai csődör.

Mióta bebizonyosodott, hogy VV Cristofel kezet emelt egykori szerelmére, VV Veronikára, a kubai csődör keveset hallat magáról. Sőt, minden egyes nyilatkozatát ügyvédje láttamozza, s jogi képviselője nélkül meg sem szólal. Rajongóival azonban kivételt tett VV Cristofel. A kubai csődör ezúttal nem folyamatban lévő ügyéről fecsegett, s nem is a nevéhez fűződő szórakozóhelyet népszerűsítette. Most új állásáról vallott a Veronikát kiosztó hősszerelemes.

Cristofel először egy szolárium fényképeit osztotta meg közösségi oldalán, majd később egy titkot is elárult az üzlettel kapcsolatban. „Aki szeretne jönni, írjon üziben. Nagyszerűek az árak és kiválóak a csövek. Én ott fogok dolgozni, ugyanúgy, mint egy átlagember” – írta VV Cristofel, aki többet nem árult el új állásával kapcsolatban. Persze, könnyen elképzelhető, hogy az egykori villahős recepciós pályafutása nem lesz hosszú életű. Hiszen az önbizalommal gazdagon megáldott kubai realityszereplőnek még mindig folyamatban van a bántalmazási ügye.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik