Szórakozás

Friss! Így gyógyul a brutálisan megvert valóságshow-szereplő

VV Veronikát bő egy hete verte meg exe, VV Cristofel. A lány azonban máris munkába állt, és folytatja tanulmányait.

Bombaként robbant a hír, miszerint VV Cristofel kezet emelt barátnőjére, VV Veronikára. A lány az eset után kórházba került, s édesanyja elmondása szerint nemcsak fizikálisan, hanem lelkileg is összetört. Veronikát annyira megrázták a történtek, hogy tartva exétől, feljelentést tett ellene.

Cristofel ellen jelenleg is folyik az eljárás, sőt egy zsíros perre is számíthat, hiszen a konkurens tévécsatornának teregette ki az ügy részleteit, és nem éppen a leghízelgőbben beszélt anyacsatornájáról sem. Miközben mindenki VV Cristofel ügyének alakulásával van elfoglalva, addig Veronika szép csendben visszatért a régi kerékvágásba. A plasztikázott lány az eset után nem sokkal elhagyta a kórházat.


Úgy látszik, Veronika felépülése gyors ütemű, hiszen a lány már vissza is állt a munkába, s a fodrásziskolában lelkesen tanulja a legtrendibb frizurák elkészítését. Egyesek szerint – különösen a közösségi oldalakon ‒ a lány gyors felépülése is azt bizonyítja, hogy Cristofel közel sem bántalmazta őt olyan brutálisan, mint ahogy azt a lány állítja. Veronika ügyvédje azonban máshogy látja a helyzetet.


Dr. Hyross Virág a Fókusznak elmondta, ügyfelét megviselték a történtek. Ám munkával és tanulással igyekszik felejteni. „Az ügyfelem igyekszik túllépni a történteken. Lábadozik, most már igyekszik munkába állni, végzi a tanulmányait. Én úgy gondolom, hogy az ő élete folyik tovább. A hatóságok teszik a dolgukat. Ügyfelem pedig bízik az igazságszolgáltatásban” – árulta el Veronika ügyvédje a Fókusz kameráinak, aki szerint Cristofel akár börtönbüntetésre is számíthat tette miatt.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik