Szórakozás

Máris bepasizott a brutálisan megvert ValóVilágos

VV Veronika kórházi lábadozása során vetett szemet Márkóra, aki exe, Cristofel ellenfele volt a VV beszavazó-show-ján.

Szinte még meg sem száradt a tinta VV Cristofel rendőrségi feljelentésén, melyet VV Veronika tett ellene, máris itt az újabb fejlemény. Míg eddig mindenki arra volt kíváncsi valóban brutálisan megverte-e VV Cristofel a plasztikázott lányt, Veronika újabb beszédtémára adott okot.

A Fókusz kamerái előtt ugyanis bevallotta, hogy új férfival kötötte össze az életét. Méghozzá épp akkor, amikor Cristofel verésének köszönhetően a kórházban lábadozott. „A Balesetin ismerkedtünk meg. Én éppen a kórházban voltam amiatt a bizonyos incidens miatt, ő pedig éppen ott ugrált az utcán. Neki a lábával volt probléma. Aztán elkezdtünk beszélgetni” – árulta el VV Veronika, aki éppen arra a fiúra vetett szemet, aki Cristofel legnagyobb riválisa volt.

Legalábbis a ValóVilág beszavazó-show-ján. Márkó és Cristofel mindketten a Skalpvadászok kategóriájában indultak. Ám a szerencse és a villába való bejutás végül a kubai csődörnek kedvezett. Cristofel exe már az első percben tudta, kivel van dolga, ám ez nem tartotta vissza az ismerkedéstől.

„Nagyon vicces, mert én a villába nem Cristofelt vártam, hanem Márkót. Ez most a sors iróniája” – nyilatkozta a friss szerelmespár, akik szerint kapcsolatuk jó úton halad afelé, hogy elmélyüljön. VV Veronika nagy bejelentését és újdonsült párját ide kattintva tekintheti meg!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik