Szórakozás

Először vall betegségéről Alekosz

A görög valóságshow-győztes eddig még sosem beszélt arról, hogy - miként ő nevezi - gyógyíthatatlan betegséggel küzd. A kór pedig nem más, mint az allergia, amelyre gyógyszert is szed.

Az egykori villalakó a Hír24-nek elmondta, nem különösebben beteges, de azért a szezonális fertőzések rendszerint megtalálják. Általában elkapja az influenzát, és ha éppen vírusos hasmenésjárvány van az országban, az őt sem kerüli el. Alekosz hozzátette, komolyabb egészségügyi problémája szerencsére még nem volt, soha nem kellett például kórházba mennie.

A görög azt vallja, hogy minden az agyban dől el. Úgy véli, erre a bizonyíték ő maga, hiszen különösebben sosem figyelt oda sem a táplálkozására, sem az életmódjára, rendszeresen nem sportol, alapvetően mégis egészségesebb, mint az átlag magyar ember.


Alekosz egészségét támasztják alá azok a vizsgálatok is, amelyeken a ValóVilág, illetve az Összeesküvők előtt esett át. A valóságshow-k elindulása előtt a görög csődör komplett szűrésen vett részt és minden lelete negatívnak bizonyult.


A ValóVilág egykori győztese elárulta, a legjobban talán az AIDS-teszttől tartott, ugyanis korábban meglehetősen sok lánnyal létesített kapcsolatot, olykor-olykor felelőtlenül. De szerencsére azok a vizsgálatok is kedvező eredményt hoztak számára, így megnyugodhatott. Ilyen félelmei most már nincsenek, hiszen – egy kisebb mosolyszünet után – megállapodott Betty mellett.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik