Szórakozás

Indul Alekosz új műsora

Korábban tagadta a TV2, hogy ismét szerepeltetni akarja a sztárt, de a Hír24 kiderítette az igazat.

Régóta rebesgetik, hogy Alekoszra továbbra is számít a TV2. Miután véget ért az Összeesküvők című műsor, azt pletykálták, hogy a görög nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket a konkurencia műsorában, vagyis nem hozta azt a nézettséget, amit eredetileg elvártak volna tőle. Ezt azonban hivatalosan senki nem erősítette meg. Erre alapozva indult el az a híresztelés is, miszerint Alekosz hiába is szeretné, nem lesz önálló műsora a TV2 képernyőjén.

Most azonban úgy tűnik, tévedtek a károgók, a görög ugyanis heteken belül újra parádézhat a kamerák előtt. Részleteket még nem árulhatott el az érintett, de néhány apróbb titokba beavatta a Hír24-et.

„Nagyjából már összeállt a dolog, voltak forgatások is. Ez saját műsorom lesz. Annyit elárulhatok, hogy szórakoztató” – mesélte a valóságshow-hős.

Azon gondolkodtunk, vajon milyen műsorral rukkolhatnak még elő Alekosszal a címszerepben, hiszen vele kapcsolatban már viszonylag sok poént ellőttek. Mint ismeretes, szerepelt valóságshow-ban, ivott, evett, szerelmeskedett a kamerák előtt, keresett menyasszonyt is. Lehet, hogy most majd főz a kamerák előtt, mert, állítólag azt is jól tud és szeret is. Esetleg pálinkashow-ja lesz, vagy éppen átalakító műsort vagy divatmagazint vezet majd? Hamarosan ez is kiderül.

Alekosz érdeklődésünkre azt is elmondta, mégsem lesz saját műsora öccsének, Tibinek, úgy tűnik az inkább csak egy poén volt a részéről.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik