Szórakozás

Balesete miatt is bíróság elé állítják az RTL kirúgott sztárját?

Közlekedési balesetet szenvedett a közelmúltban Nagy Alekosz. Ráadásul az RTL-es nyereményautója összetört, amit visszakövetel a csatorna.

Alekosz éppen parkolóhelyet keresett, majd amikor megpillantott egy megfelelőt, lefékezett. Erre nem számított a mögötte haladó, így belehajtott a görög autójának hátuljába. A kocsi csúnyán összetört.

Az egykori VV-s a Hír24-nek elmondta, nagyon megrémült, azt hitte, sokkal nagyobb a baj. Szerencse a szerencsétlenségben, hogy nem sérült meg, de a nyereményautóban így is jelentős kár keletkezett. Az elsődleges becslések 200 ezer forintról szóltak, de végül 140 ezerből megúszta a valóságshow győztes.

Abban is mázlija volt, hogy mivel a helyszínen elismerte a hibáját, így a másik fél nem hívott rendőrt. Igaz, ez végképp nem hiányzott volna Alekosznak, akinek az utóbbi időben bőven kijutott az egyenruhásokból. Mint ismeretes rövid időn belül négyszer is megbírságolták, sőt május 3-án újra jelenése lesz a zsaruk előtt, akik szerint nem úgy viselkedett az egyik intézkedésnél, ahogyan az elvárható lett volna.

A Hír24 által megkérdezett jogász szerint Alekosz hiába csináltatta meg az összetört autóját, mégis bajba kerülhet, ha azt egy esetleges pert követően vissza kell szolgáltatnia. A gépkocsi értéke ugyanis így jelentősen csökkent, ami miatt akár még árkülönbözetet is követelhetnek tőle egy külön perben. Ez persze még a jövő zenéje, egyelőre azt sem lehet tudni, mikor lesz az első tárgyalás Alekosz és az RTL Klub között.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik