Szórakozás

Friss! Titokban kezdődött el Alekosz pere az RTL-lel

A legnagyobb titokban kezdődött meg Alekosz pere az RTL Klubbal. A tárgyalásról senki semmiféle információt nem adhat ki.

Alekosz szerette volna, ha a sajtót is beengedik a tárgyalóterembe, de a bíróság végül zárt tárgyalást rendelt el. Arról, hogy miért döntött így a taláros testület, szintén semmit nem árulhatott el Alekosz. A Hír24 érdeklődésére azt mondta, a legkisebb információ kiadásáért is büntetés jár, így aztán még azt sem árulta el, hogy számára pozitívan alakultak-e az események, vagy sem.

Bár ezt sem erősíthette meg a görög, de az szinte biztos, hogy hamarosan újabb tárgyalásra kerül majd sor, melyre szintén csak érintett felek juthatnak be.

Mint ismeretes, a VV 4 nyertesét azért citálta bíróság elé az RTL Klub, mert szerződést szegett. Egészen pontosan, még élő szerződéssel a kezében átszerződött a TV2-höz, ahol az Összeesküvők című műsorban vállalt szerepet.

A Hír24-nek korábban azt mondta Alekosz, nem fél a pertől. Reméli, hogy a bíróság is belátja, hogy a nyereményt a nézők ítélték neki és éppen ezért, azt megtarthatja. A görög egyébként a pereskedés ellenére is rendszeresen használja a nyereményautóját és tudomásunk szerint a lakáshoz is ragaszkodik.

Néhány hete azt is elmesélte, hogy a legjobb ügyvédek képviselik őt az RTL Klubbal szembeni perben és tudomásunk szerint a TV2 is mellette áll. Azt, hogy a nyeremények visszaadásán kívül mennyi pénzt követel Alekosztól az RTL Klub, nem lehet tudni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik