Szórakozás

Gyereke súlyos betegségéről vall az X-Faktor mentora

Geszti Péter és felesége nyíltan vallottak magánéletükről. Edit azt is elmondta, hogy átmenetileg felhagyott borszakértői munkájával, hogy minél többet lehessen kislányaival.

Geszti Péter állandóan pörög, rengeteget dolgozik, így nem csoda, ha viszonylag keveset tud családjával lenni. Felesége a Reflektor magazinnak azt mondta, időnként nagyon fáradt, ami nem is csoda, hiszen nagyobbik gyermeke legalább olyan izgő-mozgó és energikus, mint az édesapja.

„Otthon én egy lusta dögnek tűnök általában. A kreativitásom odáig terjed, hogy a kukákat ki tudom húzni a ház elé az adott napokon” – mesélte az X-Faktor mentora, akinek bár a házimunka nem az erőssége, de kislányaival remekül bánik. Mint a legtöbb apuka, ő is a fürdetésben és az áltatásban a legjobb.

Sajnos a Geszti család az utóbbi időben nehéz hónapokat élt át. Kisebbik gyermekük, Lenke betegsége beárnyékolta a hétköznapokat. Szerencsére a kicsi már sokkal jobban van.

„Lenke két hónapig nagyon beteg volt. Tüdőgyulladása volt annak mindenféle szövődményével. Folyamatosan sírt és aludt, nagyon nehéz volt vele. Most, egyéves kora körül, mire ebből kigyógyult végre, úgy tűnik, mintha magára talált volna. Kinyílt és minden öröm vele, annyira édes.” – mondta a büszke anyuka a Reflektor magazinnak. Azt is megtudtuk, hogy a kicsi inkább az ő természetét örökölte, míg Sári inkább az édesapjáét.

A Geszti házaspár figyel arra is, hogy ne csak szülők legyenek, ezért időnként megpróbálnak kettesben lenni. Hamarosan Párizsba utaznak a gyerekek nélkül, amit már mindketten nagyon várnak. Persze Edit bevallotta, már most tudja, hogy hiányoznak majd neki a kislányai.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik