Szórakozás

Geszti Péter megérezte a bajt Keresztesnél

Tegnap jelentette be Keresztes Ildikó, hogy kapcsolata válságba jutott. Geszti Péter, az énekesnő mentortársa megérezte, hogy valami nincs rendben.

Futótűzként terjed a hír, miszerint válságba jutott az X-Faktor mentora, Keresztes Ildikó és az Edda Művek zenészének, Kicska Lászlónak a kapcsolata. A férj jelenleg abba a legénylakásba vonult vissza, amely már hosszú idő óta a pár tulajdonában van – írja a Bors. A házasok ezt még korábban vásárolták, hogy legyen hova visszavonulniuk a külvilágtól, ha ráuntak a pörgésre. A hírek szerint ez most épp kapóra jön Kicskának, aki az egyik hetimagazin szerint már ki is vetette a hálóját egy hölgyre, aki nem szakmabeli.

Bár többen úgy tartják Keresztes Ildikó mentoráltjaival kialakított bizalmas viszony is közrejátszott a szakításban, Nagy Feró szerint Kicska László még jobban ki van téve a kísértésnek.

„A férfi külön állatfajta, rockzenésznek meg különösen nagy a kísértés, aminek időnként nem tud ellenállni. Azt hiszi, hogy ezt most nem lehet kihagyni – nyilatkozta Nagy Feró. „Ildi erős nő, nem szorul segítségre” – tette hozzá a mentor.

Azonban Geszti Péter talán mindenkinél korábban észrevette a jeleket, és tudta valami nyomja Keresztes Ildikó szívét.

„Valami nyomasztotta, de amikor kérdeztem, hogy mi van, Putyeró, mindig sóhajtozott, de nem válaszolt. Azt gondoltam, valami szakmai problémáról van szó” – mondta a Borsnak a csapatok mentora, Geszti Péter.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik