Szórakozás

Idegenvezető lett az X-Faktor mentorából

Geszti Péter egy klasszikus városnéző buszra pattant, mikrofont ragadott és a Hősök terétől a bazilikáig kalauzolta a nagyérdeműt.

Rendhagyó idegenvezetést tartott Geszti Péter és csapata, a Gringo Sztár. „Jobbra látható a Műcsarnok, amely egy nagyon fontos helyszín az életemben. 2008-ban itt tudtam meg ugyanis, hogy apa leszek” – kezdte profikat megszégyenítő módon Geszti Péter, aki rendhagyó sajtótájékoztatót tartott egy városnéző busz emeletén. A fuvar a Hősök terétől a bazilikáig tartott, s az X-Faktor mentora mindvégig lelkesen kalauzolta a buszon ülőket.

„Az Andrássy úthoz szintén nem mindennapi élményem kötődik. Egyszer egy lánnyal végigsétáltunk a teljes hosszán. Akkor sikerült lemérnem, mennyire hosszú ez a sugárút, amelyre lépve mindig úgy érzem, mintha a Champs-Élysées-n sétálnék” – árulta el a Hír24-nek Geszti Péter, aki két számot is előadott teljes csapatával, amíg a buszon utaztak. Az idegenvezetés és az örömzenélés végül a bazilikánál ért véget, ahol az egyik vendéglátóipari egységben sort került a nap legfontosabb momentumára.

„Ez az a pillanat, amikor bebizonyíthatom édesanyámnak, hogy megéri zenélni” – mondta a Geszti Péter, amikor átvette a Gringo Sztár első albumáért járó aranylemezt. „Mit is mondhatnék? Hihetetlenül örülök” – nyilatkozta Sapszon Orsolya, a Gringo Sztár énekesnője, aki a csapattal együtt hamarosan Erdélyben is kiereszti a hangját egy turné keretében.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik