Szórakozás

Saját tehetségkutatót szervez az X-Faktor mentora

Erdélybe készül Geszti Péter csapata, a Gringo Sztár. Az X-Faktor mentora nemcsak turnézik, hanem újabb tehetségeket keres.

Ötállomásos turnéra indul Geszti Péter csapata, a Gringo Sztár. Az X-Faktor mentora ezúttal Erdélyt veszi célba, ahol még sosem járt korábban a zenekar. Azonban ez a koncert nemcsak ezért lesz rendhagyó. A csapat rengeteg meglepetéssel is készül. „Hatalmas, tizennégy fős show-t viszünk színpadra. Sőt, előzenekarunk is lesz, Baricz Gergő személyében, aki egy kis bandával lép színpadra” – árulta el Geszti Péter, aki nem véletlenül választotta a fiatal énekest turnétársául.

„Már az X-Faktor alatt felfigyeltem Gergő tehetségére. Ő egy rendkívül izgalmas karakter, igazi őszinte személyiség, aki remekül megállja a helyét a színpadon. Nem utolsó sorban rendkívül tehetséges is. Ráadásul ha valaki, ő valóban otthon van a határontúlon. Így amikor felajánlották, hogy vihetek magammal egy előzenekart, nem volt kérdéses, Gergőt és a csapatát viszem magammal” – nyilatkozta a Hír24-nek Geszti Péter, aki más meglepetéseket is tartogat.


Geszti Péter Erdély felé veszi az irányt

„Egy mini tehetségkutatót is rendezünk “Csak a csajod legyen magyar! címmel. Öt erdélyi város rádiójában hirdetjük meg a versenyt. Ebben bárki részt vehet, akinek van bátorsága a Gringo Sztár egyik számában felénekelni a női vokált. A legjobbak koncertbelépőt nyernek, míg minden város nyertese színpadra léphet a teljes csapattal, az ottani koncertünkön” – mondta az X-Faktor mentora, aki április 22-én indul Erdélybe az ötállomásos turnéra.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik