Szórakozás

Milliókat ér Stohl börtönnaplója? Íme a titok!

Kiderült, valóban írt naplót Stohl András a börtönben. Ebben legbensőbb titkai is szerepelnek, ami akár nagyon sok pénzt is érhet.

Stohl András az RTL Klub kamerái előtt mutatta meg azokat a füzeteket, melyekben a börtönben szerzett élményeit vetette papírra. Azt mondja, eleinte a barátaitól kapott kis könyvbe jegyzetelt, de aztán belátta, naivitás volt azt hinnie, hogy az elegendő lesz. A népszerű színész azt is elárulta, minden nap villanyoltásig dolgozott az emlékei papírra vetésén, így elképzelhető mennyi érdekes dolog szerepelhet az értékes munkában.

Azt, hogy pontosan mi történik majd az izgalmas irománnyal, egyelőre nem árulta el Stohl András, de sokan abban reménykednek, hogy az esetleg egyszer nyomtatásban is napvilágot lát majd. Bizonyára az is legalább annyira keresett olvasmány lenne, mint amilyen a róla írott könyv is volt.

Ha már börtönnaplóról beszélünk, azt is meg kell említenünk, hogy Alekosz a napokban azt nyilatkozta a Hír24-nek, ő is börtönnaplót szeretne írni, ha esetleg ki nem fizetett bírsága miatt lecsukják.

Feltételezhető, hogy Damu Roland sem ül majd tétlenül több, mint négy éven keresztül, talán ő is papírra vet egy-két érdekes történetet, amelyre sokan biztosan kíváncsiak lennének.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik