Szórakozás

Ezért hazudozik az énekesnő!

Kevesen hiszik el az énekesnőnek, amit állít: hogy szinte magától olvadnak le róla a kilók három hónapos kislánya születése óta. Gyanús ugyanis Beyoncé látványosan fogyása.

A kis Blue Ivy alig múlt három hónapos, de Beyoncé máris karcsúbb, mint a terhessége előtt. Pediga kilenc hónap alatt  legalább húsz kilót felszedett.A 31 éves énekesnő azt állítja, hogy a szülés után egyáltalán nem kezdett diétázni, ellenkezőleg, jó étvággyal eszik, és igyekszik minél többféle tápanyagot juttatni a szervezetébe, hogy a szoptatással ne legyen semmi gond.

Azt mondja a sztár, hogy szinte magától olvadnak le róla a kilók – csakhogy ezt kevés kismama hiszi el neki! És aki megnézi az énekesnőről a napokban készült fürdőruhás fotókat, az okkal gyanakodhat. „Sehol a legapróbb kis hurkácska a hasán vagy a derekán. Egy nő, aki három hónapja szült, általában nem így néz ki” – elemezte Beyonce St. Barth-i nyaralásán készült képeit egy internetes lap újságírója.

Az énekesnő sokak szerint profi segítséget kapott a fogyáshoz: zsírleszívással és bőrfeszesítéssel plasztikai sebészek tették ilyen karcsúvá. Rossznyelvek szerint ezért is nem mutatkozott bikiniben, ugyanis még látszanának a beavatkozás nyomai. Persze a régi pletyka is újra felröppent, miszerint Beyoncé nem is volt terhes, hanem valójában béranya hordta ki helyette a babát, így aztán nem volt mit leadnia. Ennek a teóriának némiképp ellentmond, hogy január elején még láthatóan a terhes pocakján kívül is bőven volt túlsúly az énekesnőn…

Azt beszélik, hogy a sztár szeretné a látványos fogyását megírni, és már tárgyal az egyik kiadóval. Ezért hazudik arról, hogyan sikerült leadnia 20 kilót, és titkolja, miért ilyen feszes a bőr a hasán.

 

.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik