Szórakozás

Öngyilkosságot kísérelt meg Damu a börtönben?

Egyre rémisztőbb hírek érkeznek Damu Rolandról a börtönből. Azt beszélik, hogy azért nem adnak felvilágosítást állapotáról, mert hétvégén megpróbált maga ellen fordulni.

Az a hír járja, hogy a színész a hétvégén öngyilkossággal próbálkozott. A Hír24 megpróbált utánajárni a pletykának, de nagyon úgy tűnik, valami miatt mindenki titkolózik. A börtönben már napokkal ezelőtt elmondták, Damu kifejezett kérésére nem adhatnak felvilágosítást arról, mi történik vele, milyen az egészségi állapota.

Ügyvédje, Ruttner György hétvégén nem volt a bv-ben, így személyesen nem láthatta, milyen állapotban van a színész. Őt nem értesítették arról, hogy Damu öngyilkossággal próbálkozott volna. Igaz, azt is hozzátette, nem előírás, hogy őt is fel kell hívni, ha bármi történik. Ruttner György úgy tudja, ügyfele továbbra is a Venyige utcai börtönben van. Ezzel szemben azt is pletykálják, hogy Damut ismét pszichiátriai osztályra szállították. Ezt azonban hivatalosan senki nem erősítette meg.

Zalatnay Cini maga is megtapasztalta a börtönlétet. A Hír24 érdeklődésére azt mondta, szerinte éppen az előzmények miatt sokkal jobban figyelnek a színészre, így nem hiszi, hogy alkalma lenne öngyilkosságot elkövetni. Ezzel szemben jól tudjuk, nem egy esetben végeznek magukkal rabok a börtönben, pedig a megelőzésre elméletileg nagyon figyelnek. Cini azt tapasztalta, ha valaki csak egy kis jelét is mutatta, hogy öngyilkosságon gondolkodik, máris elszállították az elmemegfigyelő intézetbe.

Ruttner Györgytől megtudtuk, hogy legutóbbi fellebbezésükre, amelyet Damu kórházból való elszállítása miatt nyújtottak be, még nem válaszolt a bíróság. Az ügyvéd szerint van remény arra, hogy a színészt néhány napra még kiengedik a börtönből.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik