Szórakozás

Veszélyesen megfenyegették Damut?

Számos profil létezik a közösségi oldalakon Damu Roland néven, közülük a többség nem az ismert színészt takarja. Ők a névrokonok.

A névrokon Damu Rolandok a Hír24-nek számos érdekes történetről számoltak be, melyek mind azért történtek meg velük, mert szerintük összekeverték őket a színésszel. Azt mondják, eleinte jó tapasztalataik voltak. Amikor a színész a Jóban rosszban című sorozatban szerepelt, számtalan nőtől kaptak szerelmeslevelet. Egyiküknek még erotikus munkát is ajánlottak.

„Nagyon vicces volt. Kaptam egy levelet, állítólag valamelyik újság szerkesztőségéből írták. Felajánlották, hogy vetkőzzem le a címlapon és akkor kapok félmillió forintot. Természetesen azonnal tudtam, hogy nem nekem szól a felajánlás, hanem a névrokonomnak, aki miatt azóta többször is kellemetlen helyzetbe kerültem. Mióta folyik ellene ez az ügy, sok gyalázkodó levelet kapok. Azért kevernek vele össze, mert nincs fotó rólam feltöltve és azt hiszik, pontosan ezért én vagyok az eredeti” – mesélte a szintén Damu Roland nevet viselő fiatalember.

Egy másik illető arról számolt be, hogy a múltkor olyan levelet kapott, amelyben veszélyesen megfenyegették. A részletekbe nem kívánt belemenni. A névrokon Damu eleinte csak mosolygott a dolgon, de aztán kicsit megrémült.

„Nem szeretnék semmiféleképpen belekeveredni egy ilyen furcsa történetbe. Azon is erősen elgondolkodtam, hogy ezt az interjút elvállaljam-e. De mivel itt nem kell megmutatni magam, végül belementem. Remélem, nem lesz bajom belőle” – mondta a névrokon, aki láthatóan tényleg fél.

Végül is azt megállapíthatjuk, nem könnyű ebben az időkben Damu Rolandnak lenni, akkor sem, ha az ember az „eredeti”, akkor sem, ha csak ezzel a névvel él együtt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik