Szórakozás

Szájba rúgnák és megagyalnák Damu Rolandot

Rengetegen támadják Damu Rolandot az utóbbi időben a Facebookon. Olyan csoportokat hoztak létre, amelyek brutális veréssel fenyegetik a színészt.

„Rúgjuk szájba Damu Rolandot”, „Damu Roland nekem is tartozik” és “Akik szívesen megagyalnák Damu Rolandot!”. Ilyen és hasonló szerveződések alakulnak a legnagyobb közösségi portálon, ahol szidják és mocskolják a letöltendő börtönbüntetésre ítélt hírességet. Mi tagadás, korábban is bántották őt a fórumozók, de mióta kiderült, hogy halasztási kérelmet nyújtottak be a bíróságra, még többen kezdtek gyűlölködni. Hiába készült el az orvosszakértői vélemény, melyben életveszélyesnek nyilvánították az állapotát, sokan még mos is azt állítják, csak szimulál, így akarja magát kihúzni a felelősség alól. Ügyvédje, Ruttner György ezt korábban határozottan cáfolta.

A Fecebookozókat azonban ez egyáltalán nem érdekli. Minden alkalmat megragadnak arra, hogy nyilvánosan is elmondják véleményüket a színészről, akit persze személyesen nem ismernek. Többen például veréssel fenyegetik.

Nem is csoda, ha Damu Roland megpróbál minél kevesebb időt az utcán tölteni. Azt mondják, amennyiben ki kell mennie, hogy lejelentkezzen a rendőrségen, akkor is napszemüveggel, kapucnival álcázza magát. Egyesek szerint nagyobb biztonságban lenne, ha bevonulna a börtönbe, ott legalább vigyáznának rá. Mások szerint pedig éppen a bv-ben vár rá a feketeleves, a rabok már fenik rá a fogukat.

Bár vannak olyanok is a Facebookon, akik megvédik az elítélt színész, de ők sokkal kevesebben vannak, mint akik támadják.

Információink szerint még Damu Roland jelenlegi kedvese is törölte magát a közösségi oldalról. Vélhetően ő is kapott párja miatt, ezért választotta ezt a megoldást.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik