Szórakozás

Súlyos hibák Damu ítéletében? Botrány lesz?

Ma kiderül, mennyire súlyos Damu Roland betegsége, mellyel kórházban kezelik. Ezt követően eldől, elhalasztják-e a színész börtönbe vonulását.

Csütörtökön egész nap orvosszakértő vizsgálta Damu Rolandot, melynek eredményéről péntekre ígért tájékoztatást a híresség ügyvédje, Ruttner György. Mint ahogyan arról már beszámoltunk, a színész a közelmúltban az utcán lett rosszul, szívinfarktusra utaló tünetekkel szállították kórházba. Akkor ugyan nem tartották bent, de mivel állapota egyre romlott, így néhány napja bekerült az egyik kórház pszichiátriai osztályára, ahol folyamatosan figyelemmel kísérik az állapotát és kezelik. Ruttner György a Hír24-nek elmondta, ügyfele állapota sajnos semmit nem javul, ezért is szeretnék, ha a bíróság elhalasztaná a börtönbe vonulás időpontját. Azóta kiderült, hogy Rolandnak részben kardiológiai, részben pszichiátriai problémája van.

A behívót egyébként már napokkal ezelőtt megkapta Damu Roland. A pontos időpontot nem kívánja elárulniaz ügyvéd, annyit azonban elmondott, hogy a hivatalos dokumentum erre a hónapra szól. Ezt Ruttner György nagyon szokatlannak tartja, mint mondja, ilyen hamar senkit nem szoktak behívni a bv-intézetbe, nem tudja, Damu esetében miért tettek kivételt. Arról nem beszélve, hogy az írásbeli ítéletet még kézhez sem kapta a színész, ami az ügyvéd szerint szintén indokolt lenne ahhoz, hogy ügyfele börtönbe vonulhasson.

Ruttner György kijelentette: nem ez az egyetlen furcsaság Damu Roland ügyével kapcsolatban, szerinte sok elgondolkodtató dolog van még, melyeket nem kívánt részletezni.

Miközben Damu Roland az igazságügyi orvosszakértői véleményre és a bíróság határozatára vár, addig egykori párja, Palácsik Tímea a Frizbiben arról nyilatkozik, hogy kikészült és megfenyegették, hogy vonja vissza a feljelentését, mert különben bántalmazzák. Azt is kijelentette, még egyszer nem csinálná végig ezt a procedúrát.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik