Szórakozás

Újra vallott Damu bántalmazott exe

Nem kíván a továbbiakban a Damu-üggyel foglalkozni Palácsik Tímea. Most azonban megtörte a csendet és elmondta, mit érzett a súlyos ítélet hallatán.

Hónapok óta először állt kamerák elé Palácsik Tímea. A jogerősen, másodfokon is elítélt Damu Roland exkedvese a Frizbi felvételén, majd a TV2 Aktívjában szólalt meg. Timi arról beszélt, mit érzett a színész ítélethirdetésekor, és bevallotta, nem volt jó megtudnia, hogy egykori szerelmét négy és fél évre ítélték. Palácsik mindemellett úgy véli, Damu megérdemli a büntetését tettéért.

“Az a legrosszabb, hogy olyan ember bántott, akit valaha nagyon szerettem” – mesélte a témától még mindig megrendült Tímea. “Szerettem, ezért mindig megbocsátottam neki. Amikor az ominózus napon felmentem hozzá, már csak a pénzemet szerettem volna visszakérni. Természetesen nem adta meg. Zavarta, hogy már mást, egy autós cég vezérigazgatóját szeretem, ezért támadott meg. Nem engedett el, az ajtó elé állt, összerugdosott, megerőszakolt. Akkor pánikrohamra hivatkoztam, így kiszabadultam. A recepciós látta, hogy milyen állapotban vagyok. Ő hívott taxit… És ez már a sokadik eset volt. Ráckevén például beleöklözött az arcomba, arról kiderült, ha két centivel odébb sérülök, átszúrja a szememet az arccsontom” – mesélte Timi Hajdú Péter műsorának felvételén. „Ha beteg, gyógyuljon meg, de én már nem akarok ezzel többet foglalkozni” – tette hozzá.

Timi elmondta, jelenleg tanul, emellett pedig Jaksity Katával küzd a családon belüli erőszak ellen.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik