Szórakozás

Élő adásban gúnyolódott Bochkor az egykori tévésen

Nem éppen hízelgő szövegkörnyezetben emlegette a péntek esti Megasztárban Bochkor Gábor Kudlik Júliát. Liptai Claudia  ezúttal sem tett lakatot a szájára és beszólt az ítésznek.

Szakos Andrea pénteki, Megasztár-beli produkciója, helyesebben inkább választott dala igencsak megosztotta a zsűrit. A fiatal énekesnő Cserháti Zsuzsa A boldogság és én című számát adta elő, amellyel a zsűritagoknak több problémájuk is volt. Amíg Mariann, a “hetes”, azt kifogásolta, hogy Andi nem mindenhol úgy énekelt, ahogy azt a felkészülés alatt megbeszélték, addig Bochkor Gábor a dallal nem volt “kibékülve”.

“Önmagával a dallal nem tudok mit kezdeni, rosszemlékű táncdalfesztiválok jutnak eszembe. Félte, hogy kinyílik hátul a fal és bejön Kudlik Júlia” – jegyezte meg némi cinizmussal és éllel a rádiós. A szituációt Claudia próbálta menteni, aki valószínűleg érezhette, hogy az egykori műsorvezetőnőt Bochi nem éppen pozitívan emlegette.
“Pedig te is a Deltán nőttél fel. Akkor most mit játszod meg magad” – érvelt Liptai, amelyre Bochkor csak röviden válaszolt: “Akkor még szerettem”.

Deltás hangulat ide vagy oda, Szakos Andi a pénteken is hazai slágerrel áll a Megasztár színpadára, ugyanis a hatodik döntő a magyar dalokról szól majd.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik