Szórakozás

Besokallt a megasztáros: örül, hogy kiesett

Nem sajnálja, hogy kiesett a tehetségkutatóból Kullai Tímea. A váci énekesnőnek nagyon hiányzott már a szabadsága.

Bár hatalmas lendülettel és optimistán vágott bele Kullai Timi a Megasztárba, most, kiesése után, úgy tűnik a műsor nem váltotta be a hozzá fűzött reményeit. Éppen ezért – elmondása szerint – nem is bánja, hogy neki kellett távoznia a negyedik élő adásból.

Tímea leszögezte, nem akar arról beszélni, hogy miért nem viseli meg a kiesése, de azért azt hozzátette, ha diplomatikusan akar válaszolni, akkor nem érezte már magát jól ebben a közegben és szerepben. “Azt érzem, jobban ki tudnék teljesedni szabadabb keretek között, akár egy zenekar élén” – nyilatkozta. “Remélem, tudom kamatoztatni az ismertségemet, de egyáltalán nem bánom, hogy ez most itt, így véget ért” – tette hozzá az énekesnő.

Timi arról is beszélt, hogy ő maga sem volt elégedett produkciójával, nem tett jót az előadásának, hogy nagyon szeretett volna megfelelni Bereczki Zoltán elvárásainak. “Alárendeltem a szabadságomat, de az állandó megfelelési kényszer nem tett jót” – magyarázta.

Az énekesnő azt azonban nem tagadja, hogy korábban úgy gondolta, nagyon bánatos lesz, amikor távoznia kell a tehetségkutatóból, ám most leginkább annak örül, hogy visszakapja a régi életét és zenekarát.

Kullai Tímea korábban sokat beszélt arról, mennyire meghatja őt rajongói szeretete. Most, kiesése után tőlük így búcsúzott: “…breko..breko… utolsó megás bejelentkezésem, (innentől csak mint új kis barátaimhoz fogok olykor szólni ha igényt tartotok rá.) Bezártam egy ajtót magam mögött, amit egyetlen mondat erejéig nyitok csak vissza és az a köszönet! Borzasztóan jólestek és esnek a mai napig a szavaitok, privát leveleitek, és támogatásotok, és szeretetetek, én ezért jöttem, hogy ezt érezhessem… és megkaptam… ennyi volt ebben! És nagyon fontos, hogy egy percig ne érezzétek, mert többetek levelében olvastam, hogy sajnáljátok, hogy nem tudtatok segíteni elég szavazattal… ezt nagyon gyorsan felejtsétek el!!! (…) Ami meg a szakmát illeti, sokan meglepődve az ellenkező reakciót várták tőlem, tudvalevő, hogy érzékeny ember vagyok, és az, aki egy mesefilmen képes sírni, attól most biztos értetlen ez a büszkeség és méltóság amivel távoztam innen, de nem tudom másképp megélni, mint így. Jobb így már nekem!
Egyszerűen nyugalmat, lelki békét és megkönnyebbülést érzek a Ti hatalmas szeretet energiátokkal ötvözve!
Kell ennél több??” -írja, és hozzátette, valóra váltja majd az álmait, másként.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik