Szórakozás

Cristofelt bevitték a rendőrségre! Kitiltják az RTL-ből?

Míg Damu Roland összeroppant és a pszichiátrián várja, hogy börtönbe kelljen mennie, addig VV Cristofelt láthatóan egyáltalán nem izgatja, hogy talán rá is szabadságvesztés vár. Már ki is hallgatták.

A kubai csődőrnek is nevezett fiatalember nem titkolja, hogy megverte exét, mert ahogy fogalmazott, a lány „megbántásokat és indulatokat” hozott ki belőle. Amikor ezeket mondta, egyáltalán nem látszott rajta, hogy megbánta volna tettét. Azt is hozzátette, ha valaki játszik a szívével, ne lepődjön meg, ha ezt kapja. Szerinte, amit tett nem volt sok, mert „nem verte hülyére” Veronikát. – jelentette ki az RTL Klub kamerái előtt.

Időközben az is kiderült, hogy a lány sérülései nyolc napon túl gyógyulnak, így Cristofel ellen akkor is rendőrségi eljárás indult volna, ha Veronika nem jelenti fel. Az exvillalakó így akár hasonlóan súlyos büntetésre is számíthat, mint Damu Roland. Azt, hogy ezt egyáltalán felfogja-e, nem lehet tudni, ám úgy tűnik, nem izgatja a dolog. Egyesek szerint még most sem otthon ül és tördeli a kezét, hanem magát csinosítgatja és szoláriumozik.

Mindeközben az RTL Klub háza táján azt beszélik, a fiú ezzel a tettével azt érte el, hogy őt is kitiltották a csatornától. Mint ismeretes, ez történt Alekosszal és Baukó Évával is. A Hír24 természetesen az RTL-nél is érdeklődött erről a pletykáról. Azt mondták, nekik már nincs semmiféle dolguk Cristofellel.

Úgy tudjuk, hogy a fiúnak már lejárt a VV-s szerződése is, és szinte biztos, hogy ezután egyetlen műsorba sem hívják majd vendégként, hiszen az nyilvánvalóan nem vetne jó fényt az RTL Klubra sem.

Természetesen Stohl András esete egészen más, hiszen őt nem erőszakos bűncselekményért ítélték el, és egy közlekedési balesetnek egészen más a társadalmi megítélése is, mint annak, ha valaki brutálisan bántalmaz egy nőt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik