Szórakozás

Tűvel szurkálták a ValóVilág alfahímjét

Hatalmast tetoválást csináltatotta hátára VV Gergő, aki bár jól tűri a fájdalmat, bizonyos területeken komoly fájdalmak élt át a kivarrása közben.

Nagy fába vágta a fejszéjét VV Gergő, aki hatalmas tetoválást csináltatott a hátára. A ValóVilág egykori alfahímje régi álmát valósítja meg ezzel. Most bele is vágott a nagy műbe, így már javában készül a Maori-szigetvilágot idéző törzsi tetoválás az alfahím kisportolt hátára. A mű azonban nem készülhet el azonnal, hiszen a tetoválás igen nagy felületre készül, és kifejezetten aprólékos munkát igényel.

Így csak részletekben valósítható meg mindaz, amit Gergő és a tetoválóművész megálmodtak. A hatalmas varrás első része közel három órán át készült, melyet VV-s rendkívül jól viselt. „Mi most toltunk egy kicsit több, mint 3 órás etapot,és nem mindenhol fájt. Attól függ, melyik pont, mennyire érzékeny. Nekem ma a bordákon volt a legérdekesebb!” – osztotta meg rajongóival tetoválási tapasztalatait VV Gergő, akinek hamarosan elkészül a teljes hátát beborító tetoválása.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik