Szórakozás

Plasztikázás mellett döntött a ValóVilág bokszbajnoka

Szinte nincs olyan lány, aki a ValóVilág villából kiszabadulva ne plasztikáztatná meg magát. Most VV Vera is beáll a sorba.

Egyre csak nő azoknak a lányoknak a száma, akik a ValóVilág ötödik szériájából való távozásuk után kés alá feküdtek. Aki pedig éppen nem kés alá feküdt, az egészen biztosan fogyasztókezelésbe kezdett. A sort VV Kinga nyitotta, aki mindent megtett azért, hogy formába hozza magát a nyuszis magazinos fotózásra. Így több kezelésre is járt, és keményen edzett, hogy elnyerje versenysúlyát.

Persze, nem ő volt az egyetlen, aki így döntött. A sorban követte őt VV Annamari, aki több, mint kilenc kilótól szabadult meg eddig. Hasonlóan tett VV Eszter és Seherezádé is, akik mind a mai napig ugyanarra a fogyasztókezelésre járnak. A legnagyobb átalakulónak járó jelképes díjat mégis VV Annamari vihetné haza, aki melleit is megnagyobbítatta. A villa egykori fura lánya nemcsak mesterséges úton turbóztatta fel kebleit, hanem külsejét is alaposan megváltoztatta. Szőkére váltott, s műszempillát rakatott, hogy igazi bombanővé válhasson.

Más volt a helyzet VV Veronikánál, aki már a villaléte előtt több plasztikán is átesett. A dúskeblű lány legutóbb az ajkait töltette fel, míg orrát teljesen átszabatta. Míg Seherezádénak az egészsége érdekében kell újra kés alá feküdnie, hogy eltávolítsák veszélyes szilikonimplantátumát, addig VV Vera szépülni szeretne. A tengermély érzésű játékos szintén nagy átalakuláson ment keresztül, mióta elhagyta a VV5 luxusbörtönét. Haját szőkére festtette, szempilláit műtincsekkel dúsíttatta. Legutóbb pedig az ajakfeltöltésen gondolkodott el. A bokszban jeleskedő realityszereplő ugyanis szeretné, ha ajkai hangsúlyosabbak lennének a jelenleginél, ezért ízléses keretek között tölteti azt fel. Ezzel a beavatkozással azonban ő is beáll a plasztikázott ValóVilág szereplők sorába, mely lista úgy látszik, egyre csak bővül.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik