Szórakozás

Kitálal a Megasztárról a kiesett versenyző

Harmincéves, kiforrott ízlésű nőként nehezen találta a helyét a Megasztárban Kullai Tímea. Az énekesnő mindenesetre nem bánja, hogy részese volt a szuperprodukciónak, és reméli, profitál majd ismertségéből.

Felemás érzésekkel távozott a Megasztárból Kullai Tímea. Az énekesnő a Hír24 kérdésére elmondta, bár nem érezte maradéktalanul felszabadultan magát a versenyben, mégis megdöbbent, hogy neki kellett  a múlt pénteken távoznia. Timi  úgy véli – Bereczki Zoltán szavaival élve -, “túlságosan kialakult személyiségként” került be a tehetségkutatóba, és ez volt az oka annak, hogy nem is tudott teljesen azonosulni minden elvárással.

“Tulajdonképpen most azt érzem, és ott, abban a pillanatban is azt éreztem, mikor meghallottam Bozont nevét, hogy a büszkeségembe, és a női méltóságomba gázoltak bele, de megértettem és tudomásul vettem Bereczki Zoltán döntését. Egészen más lett volna a helyzet, ha Szakos Andival vagy Gigivel állok a színpadon, nekik csodálatos hangjuk van. Velük szemben könnyebben fogadtam volna el a ‘vereséget'” – szögezte le az énekesnő.

“A Mega-házban, ahogy élesedett a helyzet, nem volt olyan jó a hangulat, mint az elején. Ez kicsit csalódás volt, hiszen itt mindenki egy célért küzd, ennek azért lehetne összetartó ereje is. Olykor azt éreztem, nem őszinték a mosolyok” – mesélte Timi, aki azt is megosztotta velünk, hogy kinek szurkol. “Teljes gőzzel Szakos Andikáért izgulok minden héten” – jelentette ki. 

Az énekesnő arról is mesélt, hogy a műsor stylistjainak az ízlése sokszor nem egyezett az övével, így volt, hogy éppen ezért nem tudott kellően felszabadulni a színpadon. “Tudom, öntörvényű vagyok, és biztos nehéz volt velem is a munkájuk. Nem hibáztatok senkit” – tette hozzá a lány.

Timi mindenesetre azt sem tagadja, hogy sokat köszönhet a Megasztárnak, sőt, mint ahogyan korábban már mesélte, a 2003-as próbálkozása a tehetségkutatóban is hasznosnak bizonyult. Reméli, ismertségét kamatoztathatja, hiszen abban teljesen biztos, hogy énekesnőként szeretne érvényesülni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik