Szórakozás

Van pénz, amiért levetkőzne a TV2 sztárja

Hiába kerültek elő pikáns képek Kullai Timiről, a lány azt állítja, még mindig szégyellős. Leszögezte: meztelenül soha, fehérneműben esetleg kamarák elé állna.

Kiderült, mégsem annyira gátlásos, mint amennyire annak mondja magát Kullai Tímea. A magassága miatt gyakran szorongó lányról fehérneműs fotók kerültek elő. A pikáns felvételek  2003-ban készültek, a képeken az énekesnő még szőke hajjal látható. “A barátnőimmel szórakoztunk, különféle ruhákba bújtunk, és fotóztuk egymást. Csináltunk egy fehérnemű-sorozatot is” – mesélte Tímea.

A Megasztár-felfedezett elmondta, a képek elkészülése óta rengeteget változott a személyisége. Azt például leszögezte, hogy sokkal jobban érzi magát barna hajjal, és most, amikor  a verseny elején felmerült, hogy szőke frizurát készítenek számára, hallani sem akart a drasztikus változásról.

Timi arról is mesélt, hogy lenne az a pénz, amiért profi fotós kamerája előtt is ledobná a ruháját. “A jó ízlés határain belül beleférne egy fotósorozat, de most nem foglalkozom ezzel. Harmincévesen, az énekesi karrier elején nem szeretném ledobálni a ruháimat” – jelentette ki. Az énekesnő annyit még elárult, hogy maximum fehérneműre vetkőzne, pucéron soha nem mutogatná a testét.

A fotókkal együtt Timi megmutatott egy 2004-es videoklipet, amelynek elején gyakorlatilag meztelen és később is csak egy szál férfiinget visel.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik