Szórakozás

Kulcsi mészárlás: rekonstruálták a bűncselekményeket

Ismét kihallgatták a négy családtagjának megölésével gyanúsított H. Csanád Jutast. Ezúttal a helyszínen kellett bemutatnia, miként végzett áldozataival - tájékoztatott a kirendelt védőügyvéd.

Hortobágyi Tibor elmondta, az irodai körülmények után szerdán Kulcson, a családi házban rekonstruálták az eseményeket. Védence bábuk segítségével mutatta be “pontról pontra, percről percre a gyilkosságokat. Semmi újat nem mondott, nem vett el korábbi vallomásából, és nem is tett hozzá” – közölte.

Az ügyvéd szerint a közeljövőben várható még újabb kihallgatás a helyszínen, bár azt nem tudta megmondani, miért lesz rá szükség, “hiszen nem maradt nyitott kérdés, a gyanúsított ellentmondásokba sem keveredett korábbi állításaival”. Ugyanakkor természetesnek nevezte a rendőrség hozzáállását, alaposságát, mint fogalmazott, “kiemelt ügyről van szó, amely iránt nagy érdeklődés mutatkozik”.

A gyilkossággal gyanúsított H. Csanád Jutast múlt pénteken a Terrorelhárítási Központ műveleti főosztályának tagjai elfogták a Fejér megyei településen. Az első gyilkosság két nappal korábban történt. A gyanú szerint a férfi négy embert megölt, hármat megsebesített. A kihallgatása során azt vallotta, hogy tettét nem bánta meg, már hónapok óta gyilkos ösztön ébredt benne, családtagjai halálos ellenségeivé váltak, ezért ölte meg őket.

H. Csanád Jutast vasárnap a Székesfehérvári Törvényszék 30 napra előzetes letartóztatásba helyezte.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik