Szórakozás

Megalázta és kioktatta vendégét a TV2 műsorvezetője

Ominózus, hétvégi megverése kapcsán vendégeskedett a Mokkában Linczényi Márkó. A zenész ugyan megbánta, hogy beszólt a pécsieknek, azt azonban fenntartja, hogy nem érdemelte meg az ütést. A véleményét az esetről Vujity Tvrtko is kifejtette.

A TV2 Mokkájában kért elnézést bántó kijelentése miatt a The Kolin a hétvégén véresre vert frontembere, Linczényi Márkó. A zenészt – miután megcsókolt egy lányt – úgy megütötték, hogy a koncertről kellett kórházba vinni. A férfi az esetet a következőképpen kommentálta: “Az ütés nem fájt, a varrás nem fájt, inkább az a mocsári kulturálatlanság fáj, ami Magyarországon, pláne vidéken folyik”.

Az énekes a Mokkában azonban már szabadkozott kijelentése miatt, elmondta, bántja, hogy általánosított és ezzel rengeteg vidéki embert vérig sértett. “Nem úgy értettem, hogy ez városfüggő lenne és ez nem fordulhatna elő Budapesten, természetesen ugyanígy előfordulhat. Az a kellemetlen, hogy miért van ez, hogy megijedünk egy olyan produkciótól, ami markánsabb, mint az átlagos” – vélekedik az énekes. “Dán barátaink kérdezték, hogy miként lehet az, hogy valaki feljön a színpadra és megüti az előadót, hiszen ez a csók a produkció része, a lány pedig maga ajánlkozott” – tette hozzá Márkó.

A TV2 Mokkájának műsorvezetőjét azonban, úgy tűnt, hosszú percek után sem győzte meg Márkó magyarázkodása, és azt is hozzátette, bizony ő sem örülne, ha az énekes az ő párját rángatná fel a színpadra. “Mi ennek a produkciónak az üzenete?” – kérdezte vendégétől provokatívan Vujity Tvrtko. “Annyi az üzenet, hogy megpróbálunk nem csak a zenére koncentrálni, hanem van egy szinpadi performance” – fejtegette Márkó, aki azt is hozzátette a közönségtől nagy tapsot kapott.

Úgy tűnik, az énekes és zenekara nem nyerte el Vujity Tvrtko tetszését és gúnyos megjegyzéseket tett a fiúra, aki egy korábbi nyilatkozatábann elmondta, hogy külföldön szeretne érvényesülni. “Előbb Magyarországon kellene befutni, ahol a rajongók 80 százaléka vidéki” – tette hozzá cinikusan a műsorvezető, aki a beszélgetés végéig sem találta meg a közös hangot a Pécsett megvert zenészhez.

“Sok sikert kívánok a külföldi karrierjéhez, azt tudnia kell, hogy Pécs városában elég sok tüskét okozott, sajnálom, hogy ez az egész eset megtörtént és sajnálom, hogy a vidéki embereket ilyen mértékben megbántotta, ugyanakkor örülök neki, hogy bocsánatot kért” – zárta le Tvrtko, aki búcsúzóul Pécs kultúrájáról szóló könyvet ajándékozott a zenésznek.

Az ominózus eset a zenész Facebook-oldalán is nagy port kavart, a rajongók természetesen Márkó álláspontját képviselik, ám közülük többen mégis azt javasolta a zenésznek, minden lehetséges fórumon kérjen elnézést a baranyai megyeszékhely lakóitól.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik