Szórakozás

Kamerák előtt alázták meg újra a magyar celebet

Még mindig nem unja saját magát Némedi Mari. Az asszony - bár azt állítja, lassan az egészsége is rámegy - még mindig a tragikusan elhunyt Mary Zsuzsihoz fűződő állítólagos barátságával haknizik.

Ügyesen meglovagolta Mary Zsuzsi halálát Némedi Mari. Az énekesnő exférje, Klapka György, illetve volt menedzsere, Sugár Andrea legalábbis ezt állítja. Andrea hangfelvétellel is bizonyította, hogy Mari hazudik. A Hír24 nyilvánosságra is hozta a felvételt, amelyből feketén-fehéren kiderül, Zsuzsi nem ismerte az azóta folyton róla nyilatkozó asszonyt.

Némedinek azonban ez az aprócska tény nem vette el a kedvét, a mai napig tovább haknizik a médiában, szinte nap mint nap előáll valamivel. A legutóbb arról beszélt, hogy Dennis fia elköltözése is hozzájárult Zsuzsi halálához, korábban Sugár Andit vádolta meg azzal, hogy “megölte” pártfogoltját.

Klapka György a Hír24-nek rövoden és tömören reagált Némedi médiaturnéjára: “Nem normális” – szögezte le.

A minap reggel Némedi ismét feltűnt, mégpedig a TV2 Mokkájában. Hebegett-habogott, hogy “nem úgy volt ő Zsuzsi barátnője” (hát hogyan?), majd Dennissel való kapcsolatáról mesélt, aki állítólag segítséget kért tőle. Az asszony történeteit a műsorvezető Vujity Tvrtko is némi fenntartással hallgatta, az pedig egyenesen felháborította, hogy miközben egy ember meghalt, Némedi kizárólag az őt ért sérelmekkel foglalkozik.
“Mari, meghalt egy ember, nem mindegy, mit írnak önről?” – kérdezte. A nő ugyanis arról mesélt, úgy érzi, bizonyos érdekcsoportok összeesküvésének áldozata, amelynek tagjai annyira kikészítik őt, hogy súlyos egészségügyi problémái adódtak.
“Megalázó és sértó módon beszélnek rólam. Rontják a hitelemet, egészségkárosodást okoznak, bevérzett a szemem, kétszázra felment a vérnyomásom, nem tudtam egy komoly munkát elvégezni” – panaszolta.

Hogy Mari beteg-e vagy sem, nem tudjuk, de annyi biztos, hogy jó néhány kellemetlen facebookos bejegyzést megspórolhatott volna magának, ha csendben gyászolja állítólagos barátnőjét.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik