Szórakozás

Kiszel Tündénél elszakadt a cérna

A Mokkában osztotta meg a nagyérdeművel Hajdú Péter a naptárdíva üzenetét. Kiszel Tünde elküldte a búsba Tvrtkót és Hajdú Pétert is.

Régóta húzódik a nézeteltérés a Mokka műsorvezetője és Kiszel Tünde között. Tvrtko ugyanis nem tartja túl sokra a naptárdíva médiabéli tevékenységét, s nemtetszésének többször is hangot adott már. Úgy látszik, Kiszel Tündénél mostanra betelt a pohár. Azonban nemcsak régi ellenlábasából, hanem Hajdú Péterből is elege lett Tüncinek. Legalábbis a Frizbi műsorvezetője ezt állítja, hiszen a Mokka élő adásában osztotta meg a nagyérdeművel Kiszel Tünde üzenetét. A naptárdíva ezúttal nem finomkodott, s Hajdú műsorának egyik szerkesztőjén keresztül azt üzente a Frizbi műsorvezetőjének, valamint Tvrtkónak, hogy menjenek a búsba, vagyis szó szerint a píbe. Valamint megkérte őket, hogy ne foglalkozzanak többet vele.

Tvrtko szerint ennél boldogabb kérésnek még sosem tett eleget. Miközben Demcsák Zsuzsa arcára végig kínos mosoly feszült, a sapkás műsorvezető tovább feszítette a húrt. Mint mondta, egy olyan mappát őriz, amelyben Kiszel Tünde legtöbb sajtónak tett nyilatkozata megtalálható, így pontosan tudja, hogy a naptárdíva mikor és mit hazudott. Az üzenet miatt egyébként Hajdú Péter sem omlott össze, aki Demcsák Zsuzsán keresztül üdvözletét küldte Kiszelnek. Vajon meddig feszül még a húr Kiszel Tünde és Tvrtko között?

Ajánlott videó

Olvasói sztorik