Szórakozás

Anyagi gondokkal küzd az egyik legismertebb magyar celeb

Meglepő információ derült ki Kiszel Tündéről. A naptárdíva elárulta, mint annyian az országban, ő is anyagi gondokkal küzd, holott sokan azt gondolják, hogy felveti a pénz, mert ismert ember.

Kiszel Tündét vásárolni kísértük, és meggyőződhettünk arról, hogy az ismert tévés nem csak mondja, de valóban ott spórol, ahol csak tud. Már a készülődésnél is nagyon tudatos volt, hiszen számos szatyrot pakolt be a táskájába, hogy aztán a piacon és a közértben, arra se kelljen költenie. Tünde azt a régi elvet vallja, sok kicsi valóban sokra megy.

Mivel a dekoratív médiaszemélyiség viszonylag közel lakik a Vámház körúti nagy csarnokhoz, ezért ezt célozta meg a hétvégi nagy bevásárláshoz. S bár sok celeb még a mosdóba is autóval megy, addig Tünde villamossal közlekedik, hogy így is több maradjon a pénztárcájában.

Útközben elmeséli, hogy bizony sokan éppen amiatt próbálják átverni, mert ő Kiszel Tünde. Találkozott már olyan iparossal, aki kioktatta, miért akar spórolni, amikor ő egy celeb, neki biztosan sok pénze van. Tündét ez a hozzáállás nagyon bosszantja, ugyanis sokszor ingyen szerepel. Mint mondja, a legtöbb tévéműsorban egyáltalán nem kap gázsit, sőt ahol kap, ott is egyre lejjebb viszik a honoráriumok összegét.

Amikor megérkezünk a piacra, szintén kiderül, a híresség nem beszél a levegőbe, mindennek alaposan megnézi az árát, mielőtt a pénztárcájába nyúl. Tudja, aktuálisan mi mennyibe kerül, és ha valahol többet kérnek érte, inkább odébbáll. Ugyanakkor a csarnokban meg vannak a bevált elárusító helyei is, ahol láthatóan szeretik és ismerik. Mindenki művésznőnek szólítja és a legszebb termékeket teszik a kosarába. Tünde pedig hálás vevő, a kedves mosolyért cserébe dedikált naptárt ad. A termelő pedig ennek fejébe elenged pár forintot a banán és az eper árából. Természetesen a híresség ennek is nagyon örül.

Azt is elmeséli, ha csak teheti, maga készíti el Donatella vacsoráját, hiszen így tudja, mi kerül a kislánya elé, ráadásul azzal is spórol, ha nem készételeket vásárol. Tünde végül azt is kifejtette, úgy érzi, lenne rá kereslet a televízióban, ezért kissé sajnálja, hogy jelenleg nincs saját műsora, pedig szívesen csinálna beszélgetős, illetve főzős műsort. Persze bízik abban, hogy ez hamarosan megváltozik és akkor az anyagi helyzete is rendeződik.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik