Szórakozás

Hét hónapos terhesen szülte meg halott kisbabáját a magyar tévés

Őszintén vallott élete legmegrázóbb élményéről Kiszel Tünde a Hír24-nek. A dekoratív médiaszemélyiség elárulta, hogy Donatella valójában a második gyermeke, az elsőt egy fertőzés miatt elveszítette.

Ki gondolná, hogy a mindig mosolygós Kiszel Tünde néhány évvel ezelőtt rettenetes dolgokat élt át. Az ismert tévés Donatella születése előtt teljesen összeomlott, ha nincs mellette a nővére, ki tudja, miként sikerül volna felállnia a padlóról.

Tünde abban az időben szinte egyszerre veszítette el kisbabáját, majd szeretett édesanyját. A híresség már hét hónapos terhes volt, amikor az orvosok észrevették, hogy valami nincs rendben születendő gyermekével. A baba először csak fogyni kezdett, majd már nem is mozgott. Bár Tünde rettenetes kínok között megszülte kislányát, a baba ekkor már nem volt életben. Az orvosok egy rejtélyes fertőzéssel magyarázták a történteket.


Fotó: kiszeltunde.hu

A híresség teljesen összeomlott az eset után, ráadásul ebben az időszakban már édesanyja is nagyon beteg volt, hamarosan el is hunyt. Ez még inkább megviselte Tündét, és úgy érezte, az élete értelmét veszítette. Nem titkolja, ha nővére nem áll akkor mellette, akár tragédia is történhetett volna. Így azonban szép lassan összeszedte magát, ráadásul másfél év múlva egészséges kislánynak adott életet.

Tünde úgy érzi, Donatella Isten ajándéka, elhunyt édesanyja küldte neki a mennyországból. A naptárdíva minden hasonló cipőben járó nőt arra biztat, ne adja fel, ugyanis az ő példája is azt mutatja, hogy egy szörnyű tragédia után is lehet még gyermeke az embernek, és a hatalmas törések után is újrakezdheti valaki az életét.

Bár Tünde mindig szerette volna, ha két gyermeke születik, de azt mondja, már nem hiszi, hogy Donatellának a jövőben kis testvére születne.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik