Szórakozás

Kiszel Tünde, az év randiján

Összejött a nagy találkozás VV Csaba és Kiszel Tünde között. A villalakót ugyan meglepte, hogy a naptárdíva érte kampányolt, de mint mondta, nagyon jól esett neki, amit Tünde érte tett.

Bár még Kiszel Tündének sem sikerült Csabát egészen a győzelemig juttatni, de a második hely így is az övé lett. Az ezüstérem vélhetően Tündének is köszönhető, hiszen a híresség az utóbbi időben folyamatosan arra biztatta ismerőseit, szavazzanak a villa helyes pasijára. A Hír24 számolt be először arról, hogy Tünde szeretné Csabát közelebbről is megismerni, ha véget ér a játék. A Reflektor magazin végül megszervezte a randevút, így az exvillalakó és a dekoratív médiaszemélyiség végre megismerhették egymást.


Íme, a randi (Forrás: kiszeltunde.hu)

Tünde a Hír24-nek elmondta, Csaba éppen olyan, amilyennek elképzelte. Kedves, szerény, helyes fiú, aki éppen azokat az értékeket képviseli, amelyeket Tünde annyira hiányol a mai fiatalokból. A naptárdíva úgy látta, hogy Csaba zavarban volt a találkozó elején, de aztán feloldódott, még szerenádot is adott Tündének. Cserébe egy dedikált naptárt kapott Kiszel Tündétől, aki leszögezte, a látszat csal, csak barátként gondol Csabára, a mostani találkozójuk sem igazi randi volt. Telefonszámot azért váltottak, mert Tünde szeretné egyengetni és segíteni az exvillalakó karrierjét.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik