Szórakozás

Stohl beteg lett a börtönben? Megszólal a színész!

Stohl Andrásról újabb titok derült ki. Elmesélte, hogy olyan betegséget fedeztek fel nála a börtönben, amiről korábban nem tudott.

Újabb és újabb információk szivárognak ki a színész-műsorvezetővel kapcsolatban, amelyekről eddig nemigen beszélt. A napokban például kiderült, hogy amikor bevonult a börtönbe, az orvosok meglepő dologgal szembesítették.

Na, nem azért vetették alá egy alapos vizsgálatnak a hírességet, mert panaszai voltak, hanem mert a bv-be való beköltözésnél ez kötelező. Egyebek mellett a vérnyomását is megmérték és közölték vele, hogy az igencsak magas. A színész akkor elmondta az orvosoknak, hogy neki korábban sosem voltak hasonló problémái, mire azt válaszolták neki, hogy ezt biztosan a stressz okozza nála. Természetesen a magas vérnyomásra akkor is oda kell figyelni, ha ezt sokan elbagatellizálják, hiszen komoly problémákat okozhat, nem beszélve a háttérben húzódó esetleges betegségekről.

Stohl András a Hír24-nek elmondta, rövid időn belül rendeződött a problémája, még a börtönben visszaállt a vérnyomása a megszokottra, ami már teljesen normális. A színész azt hozzátette, szerencsére azóta is tökéletes egészségi állapotnak örvend, most is jól van.

A hírességnek egyébként nagy szüksége is van a kiváló fizikai állapotra, hiszen áprilistól ismét rengeteget dolgozik. Szerdán meg volt az első színházi fellépése is, remekül sikerült, aminek természetesen ő is nagyon örül. Szerencsére úgy tűnik, hogy azon félelme sem igazolódott be, miszerint az agya ellustulhatott a börtönbüntetés alatt, hiszen az előadáson minden flottul ment, észre sem lehetett venni, hogy hónapokig nem állt színpadon.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik