Szórakozás

Ezért nem ment el Stohl Garas Dezső temetésére

Stohl András elárulta, szándékosan nem ment el Garas Dezső temetésére, ugyanis nem akarta, hogy a szertartáson az újságírók rá koncentráljanak.

A színész az RTL Klub Fókusz című műsorának kamerái előtt beszélt arról, hogyan élte meg a börtönben a legnehezebb pillanatokat, mint például a karácsonyt és Garas Dezső halálát.

Elmesélte, hogy a legtöbb rab számára a szenteste a legnehezebb, neki azonban az azt megelőző nap volt a legrosszabb. Úgy érezte, hogy semmi nem jó és minden reménytelen. Azt a kérdést is feltette magának, hogy miért hozta ilyen helyzetbe magát? Az is kiderült, hogy a karácsonyt megelőző napokban a Kozma utcai börtönben vendégeskedtek a Nemzeti Színház művészei, akik műsort adtak a raboknak, így Stohl Andrásnak is.

Ezt követően a színész arról értesült, hogy elhunyt Garas Dezső. A híresség azt mondja, az a pillanat nagyon kemény volt számára, hiszen egyedül gyászolt, senkinek nem tudta megfogni még csak a kezét sem.

„Eszembe sem jutott kérvényezni, hogy kijöhessek a temetésre. Talán engedélyezték volna, de most képzeljék el, hogy Garas Dezső temetésére elmegyek rabruhában, ott mit műveltek volna az újságírók? Én azt gondolom, hogy az Garas Dezső búcsúztatása volt és nem arról kellett szólnia, hogy Stohl András elmegy egy temetésre. Én nagyon keveset sírtam bent a börtönben, de akkor este könnyeztem. Néztem, ahogy ott beszéltek és azt egyszerűen nem lehetett kibírni.” – vallott érzéseiről a műsorvezető.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik