Szórakozás

Stohlt kifaggatták a börtönszexről

Stohl András megbánta, amit tett, és haragszik önmagára. Egyebek mellett ezeket mondta a Fókusz kamerái előtt, amikor a nézők kérdéseire válaszolt.

Az RTL Klub műsorvezetője igencsak kevés interjút adott, mióta kiengedték a börtönből, ám most úgy döntött, a nézők kérdéseire őszintén felel. Azok pedig cseppet sem voltak kíméletesek.

Valaki például arról érdeklődött, hogy létesített-e Stoh a börtönben szexuális kapcsolatot férfival, vagy zaklatták-e az akarata ellenére? A színész erre egyértelműen nemmel válaszolt. Azt azonban nem titkolta,  tudták, hogy ki az, aki meleg, és verekedés is volt a szex hiánya miatt. Őt azonban senki nem környékezte meg.

Sokakat érdekelt az is, hogy Stohl megbánta-e, amit tett és haragszik-e önmagára?

„Abban a pillanatban megbántam, amit tettem. Természetesen bent van időd, hogy gondolkodjál. A rabok azt mondják, van időd, mert a bíró adott. Én is számtalanszor átgondoltam, mit rontottam el, vagy hogyan jutottam idáig, vagy mi lehetett volna, ha ez nem következik be” – mondta a híresség, aki azt sem titkolta, hogy haragszik önmagára.

A színész arról is beszélt, hogy a börtön személyiségfejlesztő tréningnek is tekinthető. Azt sem titkolta, hogy fájdította a szívét, amikor megtudta, mások ugrottak be a színházi szerepeibe, rossz volt számára, amikor úgy érezte, nélküle is megy az élet.

A nézők arra is kíváncsiak voltak, hogy Stohl András mikor ül legközelebb a volán mögé. Mint kiderült, majd csak 2015 májusában kapja vissza a jogosítványát, akkor azonban szeretne vezetni, mert ahogyan fogalmazott, nem hinné, hogy normális keretek között probléma lehetne vele.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik