Szórakozás

Mi lehet az oka? Képtelen megtartani a férfiakat Claudia

Claudia hiába kap meg mindent az élettől - sikert, pénzt, ismertséget -, amíg a legfontosabb, a szerelem csak rövid időkre adatik meg számára.

Liptai Claudia szerelmi élete jó ideje nagy port kavar a médiában. A bulvárújságok végigkövették házasságát, majd közel fél évig találgatták, válik vagy sem, az akkor még vörös műsorvezető. Daróczi Dáviddal való kapcsolata is a nyilvánosság előtt zajlott, majd a Mokka-szerkesztő B. Péterhez fűződő titkos viszonyával, majd  felvállalt szerelmével került címlapokra.

Három férfi, három történet, amelyekben egy a közös: a színésznőt így vagy úgy magára hagyták.

Az még ma sem tisztázott, hogy Claudiának hogyan futott zátonyra a házassága, csupán annyit tudunk, a műsorvezető egyre rosszabbul viselte, hogy Gesztesi Károly az exeivel is rendszeres kapcsolatot ápolt, nem beszélve arról, hogy közülük a legutóbbival közös telken élt a házaspár. Akkoriban úgy tűnt, a válást a színész viselte kevésbé jobban, aki ennek ellenére a mai napig azt állítja, soha többé nem kér Claudiából.

Nem sokkal később, úgy tűnt, a műsorvezető megtalálta a boldogságot Daróczi Dávid oldalán. Az exkormányszóvivő egyesek szerint rajongott Claudiáért, mások szerint csupán érdekből és a külvilág elvárásai miatt érdeklődött a színésznő iránt. Bárhogy is volt, tény, Daróczi és Liptai éppen szakítófélben voltak, amikor megtörtént a tragédia, és a férfi öngyilkos lett.

Senki sem hitte volna, hogy Claudia ilyen hamar talpra áll, de néhány hónap után máris új szerelemről suttogtak a TV2 folyosóján. A sikeres híresség közvetlen munkatársába, a Mokka-szerkesztő B. Péterbe habarodott bele, és a nős férfi is viszonozta a szép színésznő érzéseit. Olyannyira, hogy elhagyta várandós feleségét és kisgyerekét, és új életet kezdett Claudiával, aki munkáját adta fel Péterért.  A boldogság azonban most sem tartott sokáig, a legutóbbi hírek szerint a tévés visszaköltözött családjához.

A történtek után joggal merül fel a kérdés, vajon Claudia miért nem tudja maga mellett tartani a férfiakat. Miért hagyják újra és újra faképnél azt a nőt, akit eleinte szinte istennőként bálványoztak?

A válasz talán Claudia múltjában gyökeredzik. A színésznő egy korábbi televíziós beszélgetés során elmondta, már fiatalon sem volt szerencséje a férfiakkal. Akkoriban bevallotta, mindig naivan közeledett az ellenkező nemhez: ha megtetszett neki valaki, annak azonnal mindenét odaadta, ő pedig semmit sem kért cserébe, ezt pedig a férfiak egy idő után unalmasnak találták. Lehetséges, hogy a folyamatos kudarcélmények emléke miatt nem tud hosszú távú kapcsolatot kialakítani Claudia, aki az ismerősei szerint látszólag a végtelenségig ragaszkodik aktuális párjához. És amikor a megközelíthetetlen díva elérhetővé válik, elveszíti vonzerejét és ezzel együtt a szerelmét is.

Élettörténetét látva, Liptai minden bizonnyal nem (csak) az a nő, aki hisztisen reagál az újságírói kérdésekre, vagy aki fesztelenül és pajzánul viccelődik akár a kamerák előtt is, mint akinek semmi sem drága. A lelke mélyén – legyen bármilyen felkapott sztár – valójában egy kisgyerek, aki azt a szeretetet, amelyet – saját bevallása szerint – édesapjától nem kapott meg, most partnerein kéri számon.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik