Szórakozás

Nagy bajba kerülhet Stohl egykori párja!

Südi Iringót az ország jelentős része az RTL Klub képernyőjén, Stohl András táncpartnereként ismerhette meg, ennek ellenére most a konkurencia sorozatában vállalt szerepet.

Az utóbbi időben több RTL-es vagy volt RTL-es is átpártolt a TV2-höz, amivel a legtöbben azt érték el, hogy többé nem tehetik be a lábukat egyetlen RTL Klubos műsorba sem. De vajon ez lesz a sorsa Iringónak is?

Az RTL Klub programigazgatója, Kolosi Péter a Hír24 érdeklődésére elmondta, mivel Südi Iringónak semmiféle elkötelezettsége nincs az RTL Klub felé, így ott szerepel, ahol csak akar. Az persze egy másik történet, ha a táncosnő, állandó szerepet vállalt a Jóban Rosszban című sorozatban. Ha valaki ugyanis a konkurenciához szerződik, akkor értelemszerűen nem hívják többé RTL Klubos műsorokba.

Azt, hogy Iringó szerződése milyen távra szól a TV2 sorozatánál, egyelőre nem lehet tudni. Legyen bárhogyan, sokak szerint Stohl egykori táncpartnere most nagyon rossz döntést hozott. Ráadásul arra sem igen hivatkozhat, amire egyesek hivatkoztak az átszerződésüknél, miszerint nem foglalkoztatta őket eleget az RTL Klub. Iringó az utóbbi időben újra egyre többször tűnt fel a csatornán.

Egyebek mellett az egyik legnézettebb műsorban, a ValóVilágban láthattuk, az utolsó szériában többekkel együtt táncot oktatott a luxusbörtön lakóinak. De meghívták a népszerű reggeli műsorba, a Csak csajokba is, amelynek reklámértéke sem elhanyagolható. Éppen ezért érthetetlen, miért vállalt most szerepet a konkurenciánál.

Mindenesetre kíváncsian várjuk, hogy ezek után láthatjuk-e majd RTL Klubos produkcióban.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik