Szórakozás

Stohl András ára megduplázódott? Elképesztő hírek

Stohl András felértékelődött, mióta kiszabadult a börtönből, ugyanis megnőtt iránta az érdeklődés, és ez pluszbevételt jelenthet munkaadóinak. A tévés szakmában is egyre érdekesebb hírek keringenek a színész-műsorvezetőről.

A Hír24 úgy értesült, hogy Stohl Andrásnak dupla gázsit ígértek az RTL Klubnál, hiszen bíznak abban, hogy foglalkoztatása jócskán megtérül majd a csatornának. Ez egyébként elméletileg igaz is lehetne, hiszen az nem titok, hogy a színészre valóban jóval többen kíváncsiak a tavalyi közlekedési balesete óta.


Stohl András szabadulása utáni első perceiben
Fotó: MTI / Kovács Tamás

A Hír24 korábban már beszámolt arról, hogy a rajongók szinte szétszedik a Nemzeti Színház jegypénztárát, ugyanis mindenki azokra a darabokra akar jegyet vásárolni, amelyekben Stohl játszik. Olyanok is akadtak, akik a biztonság kedvéért egyszerre tíz jegyet rakattak el, biztos, ami biztos alapon.

Egy rajongótól úgy értesültünk, hogy különleges meglepetéssel készülnek Stohlnak. Ebből csupán annyit árult el, egy csoport kifejezetten arra szerveződött, hogy majd az egyik előadás után megvárják a színészt és átadnak neki valami különleges dolgot, illetve a szeretetükről és támogatásukról biztosítják.

Természetesen a Hír24 az RTL Klub programigazgatóját is megkérdezte a Stohl Andrással kapcsolatban felröppent pletykáról, miszerint megduplázzák a gázsiját. Kolosi Péter elmondta, hogy a csatornánál soha nem nyilatkoznak kollégáik anyagi ügyeiről, sem pedig a szerződésükről, így ezúttal Stohl Andráséról sem. Egyelőre arról sem adnak tájékoztatást, hogy mikor és milyen műsorban tér vissza a csatornára a színész.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik