Szórakozás

Beéghet Stohl András a színpadon? Változott a memóriája?

Stohl András nem rejtette véka alá az RTL Klubnak adott interjújában, nem tudja, hogyan változott a börtönben az agyi kapacitása, és emiatt egy kicsi félelem van benne. Előfordulhat, hogy emiatt esetleg bajba kerül a színpadon?

Bodrogi Gyula szerint semmi baj nincs Stohl Andrással, legalábbis ő semmiféle problémát nem tapasztalt vele kapcsolatban, mióta kijött a börtönből. Ahogy fogalmazott, minden tökéletes. Azt sem tagadja, minden színésznek vannak félelmei a szöveg elfelejtésével kapcsolatban, de általában bebizonyosodik, hogy kár volt rettegni. Bodrogi Gyula saját példáját említette ezzel kapcsolatban. Tíz évig nem játszotta a Potyautas című darabot, majd egyszer csak újra megkapta a korábban megformált karaktert. Tartott tőle, hogy semmire nem emlékszik majd, de mint mondja, egyetlen nap alatt újra mindent fel tudott idézni.


Stohl András a Jó zsaru, rossz zsaru című darabban
Fotó: MTI / Kollányi Péter

A Nemzet Színésze szerint Stohl épp úgy áll a színpadon, mintha semmi nem történt volna vele. Ráadásul az emberek még jobban szeretik, mindenki meg akarja őt nézni.

„András egyenes, őszinte ember. Persze csinált hülyeséget, de mi már elfelejtettük azt neki” – zárta a beszélgetésünket Bodrogi Gyula.

Előd Álmos szintén találkozott már a színész-műsorvezetővel, mióta kijött a börtönből, hiszen több darabban is játszanak együtt. Ő is azt mondja: András zseniális most is a színpadon. Amikor azt kérdezzük tőle, változott-e Stohl az elmúlt fél év alatt, azt mondja: most is pont olyan, mint egy színész, aki tettrekész és dolgozni szeretne.

Ezt egyébként korábbi interjúiban maga Stohl András is megerősítette. Mint tudjuk, a Nemzeti Színházban már áprilistól láthatjuk a hírességet, az azonban egyelőre kérdéses, mikor tér vissza az RTL Klub képernyőjére.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik