Szórakozás

Nagy bajba kerülhet ma este Stohl András

Börtönből való szabadulását követően ma este lép először színpadra Stohl András. A hírek szerint nem csak rajongók várják majd az előadás után a színészt.

Újra mozgalmas élete van Stohl Andrásnak, ugyanis ma este és csütörtökön a Nemzeti Színházban az Úri muri című előadásban játszik, pénteken pedig a Centrál Színházban szórakoztatja a közönséget. Az tény, hogy a színész visszatérését rengetegen várták, ezt mutatja, hogy az áprilisi előadásaira már csak elvétve lehet jegyet kapni. A Hír24 úgy tudja, hogy az áprilisi Tartuffe-re már minden belépőt eladtak, aki ezt a darabot szeretné megnézni, májusig biztosan várakoznia kell. Az Úri murira azonban még elvétve akadnak jegyek.

A színházhoz értők abban is biztosak, hogy megduplázott áron jegyüzérektől is vehetnek majd jegyet a fanatikus Stohl-rajongók. Mint ahogyan arról korábban a Hír24 is beszámolt, hetekkel ezelőtt akadtak olyanok is, akik egyszerre tíz jegyet is felvásároltak, amelyekkel esetleg üzletelni is megpróbálhatnak majd az előadások előtt.

A ma esti előadás attól is érdekesnek ígérkezik, hogy Stohl nemrég maga nyilatkozott arról, tart a visszatéréstől, nem tudja, hogy változott-e a memóriája a börtönben. A Hír24 ezt követően érdeklődött a színész kollégáinál, akik azt mondták, szerintük semmi baj nem lesz Bucival, aki simán vissza tudott állni a munkába. A stressz azonban sok furcsa dolgot tud produkálni az emberrel, ezért is izgalmas, hogyan teljesít ma este Stohl az Úri muriban, amelyben egyébként utoljára lépett színpadra a börtönbe vonulását megelőzően.

Információink szerint a holnapi előadás után Stohl Andrást rajongók egy csoportja szeretné szeretetéről és tiszteletéről biztosítani. Úgy tudjuk, még ajándékkal is készülnek Bucinak. Ugyanakkor állítólag egy másik csoport ellentüntetésre készül, ám remélhetőleg nem csinálnak botrányt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik