Kultúra

Újra színpadon Stohl András

Szabó Győző és Stohl András párosa ismét látható a Jó zsaru – rossz zsaru című előadásban, amely csaknem egy éve volt utoljára műsoron a Centrál Színházban.

A Centrál Színház ismét műsorára tűzte a Jó zsaru – rossz zsaru című nagy sikerű előadást. Keith Huff amerikai drámaíró kétszereplős darabja egyszerre modern bűnbeesés-történet és könyörtelen bosszúdráma, amelyet áprilisban négy alkalommal tűz műsorára a teátrum, először április 6-án.

A kényszerű szünet után visszatérő előadás a nagydumás Denny (Stohl András) és a magának való Joey (Szabó Győző) története. A két rendőr nagy álma, hogy egy nap olyan nyomozók legyenek, mint Starsky és Hutch. Ám egy bűnös városban még egy zsarunak is nehéz ártatlannak maradni, a túlélésért vívott harc pedig még a legigazabb barátságokat is veszélybe sodorja…

A Centrál Színház a Steady Rain (Konok eső) című darab magyar változatával európai ősbemutatót tartott – a hollywoodi premier után Magyarországon volt először látható az ebből készült előadás Puskás Tamás rendezésében, amely mind a közönség, mind a kritikai fogadtatás tekintetében nagy siker volt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik