Szórakozás

Rá sem ismernél a pornózással vádolt magyar celebre

Mivel egyelőre semmi sem jött össze VV Verának, úgy gondolta, megváltoztatja külsejét. Mostantól új frizurával hódít. Rá sem ismernél.

VV Verának az utóbbi időben semmi nem jön össze, és ebből már elege van. Régi munkahelyéről elbocsátották, és villatársaival se sikerült kialakítania hosszú távú barátságot. „Sajnos egyelőre mindenki magával foglalkozik. Remélem, idővel ez mágváltozik, és jut időnk egymásra is” – mondta VV Vera, akinek a villalét utáni átállás sem ment zökkenőmentesen.

„Még mindig nem álltam át. Gyakran ma is fent vagyok hajnali négyig, akár a luxusbörtönben” – panaszkodott a korábban pornózással vádolt leányzó, aki úgy érezte, egy kis változtatás lelkileg is jót tenne neki.

„Úgy érzem, hamarosan régi önmagam lehetek. Új haj, új szín” – nyilatkozta Vera, aki napokig titkolta, pontosan milyen színre és fazonra váltott.

„Annyit elárulhatok, hogy nagyon jó lett a hajam. A fodrászfiú nem hiába mestere ennek a szakmának” – huncutkodott az egykori villalakó, aki nemrég rajongói előtt fedte fel új hajviseletét. VV Vera két képet is megosztott, amin jól látszik új frizurája. A fotók tanúsága szerint a tengermély érzésű lány ezentúl szőke fürtökkel és vad, kócolt frizurával hódít.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik