Szórakozás

VV Attila visszatért

Visszatért a ValóVilág villájába VV Attila, aki pontosan egy hónapja hagyta el a luxusbörtönt. A valóságshow-hősnek még mindig hiányoznak a villakörülmények.

Örömmel tért vissza a ValóVilág villájába VV Attila, aki a VV5 nyerteseként a játék szinte minden pillanatát élvezte. Talán a ValóVilág-szériák történetében ő volt az egyedüli játékos, aki kissé szomorkásan hagyta a villát, melyben szívesen élt több, mint öt hónapon keresztül. Ám a realitysztár legnagyobb örömére, most visszatérhetett oda, ahol szép lassan menetelt előre a többmilliós nyeremény reményében. „Ma azért voltam a villában, mert egy hónapja annak, hogy vége lett a játéknak. Kicsit körbejárhattam, nosztalgiáztunk, erről vettünk fel egy kb. órás interjút” – árulta el visszatérésének részleteit VV Attila, aki ígéretet tett rá, hogy még visszatér a luxusbörtön falai közé.


Fotó: RTL Klub

„A villa most nagyon kihaltnak tűnik… de még minden a helyén van, ahogyan otthagytuk… Nagyon örültem, hogy visszamehettem egy órára… igen, nagyon érdekes érzés volt… megint azt éreztem, hogy hihetetlen hogy én ennek a részese lehettem… qurvára szerencsés, és hálás vagyok… Amikor kijöttünk, csak annyit mondtam: “még visszatérek”” – írta rajongóinak az összeférhetetlen játékos, akinek bejegyzésére máris megkezdődtek a találgatások, miszerint hamarosan kezdetét veszi a ValóVilág hatodik szériája. Bár Attila több, magánéletével kapcsolatos kérdésre is reagált a kommentek közül, a VV6 indulását nem kommentálta.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik