Szórakozás

VV Gergő világsztárral forgat?

Statiszta- és színészmunkákat is szívesen vállalna VV Gergő, aki a napokban regisztrált az egyik legnagyobb hazai ügynökséghez.

Talán nincs még egy olyan valóságshow-hős aki annyi területen próbálta ki magát, mint VV Gergő. Láthattuk már szakácsként, rallyversenyzőként s elképzelhető, hogy hamarosan filmsztárként is feltűnik majd. Erre azért van meg minden esély, mert VV Gergő a napokban úgy döntött, beregisztrál az egyik legnagyobb ügynökséghez. „Szorítsatok, megyek egy ügynökséghez, akik a Die hard 5-höz csinálnak castingokat! Nem lenne rossz virítani a stáblistán a 75.000. sorban!” – árulta el terveit a villa egykori alfahímje, aki szívesen kipróbálná magát színészként.


Filmsztár lesz?

Fotó: RTL Klub / Sajtóklub / Bársony Bence

Bár fizikai adottságai miatt bizonyára hamar felfigyelnek a sármőrre, Dukai Gergő tudja, hogy ebben a szakmában csak lassú előmenetelre számíthat. „Egyelőre, ha a film harmadik percében lelőnének annak is tudnék örülni!” – nyilatkozta a VV5 egykori játékosa, aki túlvan a regisztráción. „Még semmi sem biztos, rögzítették az adataim, készültek fotók, most pedig jön a feszült várakozás!” – mondta Gergő, aki reménykedik benne, hogy hamarosan megcsörren a telefonja, és megkeresik álmai filmes munkájával.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik