Szórakozás

Újra szerelmes a ValóVilág nyertese

Ismét adtak egymásnak egy esélyt, és két teljes napot átbeszélgetve, gyakorlatilag a nulláról kezdték újra kapcsolatukat Alekoszék!

Alekosz és Betty nehéz időszakon van túl. A pár kilenc hónapot húzott le együtt, míg nem a féltékenység, és a hűtlenség megoldhatatlannak látszó akadályként állt szerelmük útjába. Az elmúlt héten hosszú napokat töltöttek egymás nélkül, hogy rendezzék a gondolataikat, és egy utolsó nagy egyeztetésen döntsenek a jövőről, amiről egyébként az utóbbi napokban Betty hallani sem akart. Mert a fiatal, gyönyörű lány Alekosz nélkül, egy új, bimbódzó románcban képzelte el az életét. A jelek szerint azonban a szíve máshogy érzett.


A Hír24 információi szerint ugyanis a lány és Alekosz szombaton este újra találkoztak, a megbeszélés pedig két napon át tartott. Mindez Érden, Alekosz rezidenciáján, és a jelek szerint nem csak lelküket öntötték ki egymásnak, hanem sikerült új alapokra helyezve ismét egymásba habarodniuk. Elfelejtik a hűtlenségeket, a sérelmeket, bántásokat, és csak a jövőbe tekintve kezdenek egy új, reményeik szerint boldogabb kapcsolatot.
Természetesen szerettük volna megkérdezni az érintetteket is, Betty azonban nem értük el. Alekosz pedig szűkszavúan csak annyit közölt: a hír igaz.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik